Imams

Sheikh Marwan Ayoubi

Imam Sheikh Marwan is een imam die tientallen jaren actief is binnen de moskee en zo is uitgegroeid tot een begrip binnen onze gemeenschap. Sheikh Marwan heeft een opleiding genoten in zijn thuisland Libanon en is afgestudeerd aan de gerenommeerde Al-Azhar universiteit in Egypte. Hij is vervolgens actief geweest als de hoofdimam in Curaçao en deelt vanaf zijn emigratie in Nederland zijn kennis en kunde binnen onze moskee.

Sheikh Usama Awad

Imam Sheikh Usama is binnen Den Haag een bekend persoon onder de moslims. Naast zijn kennis staat hij misschien zelf meer bekend om zijn goed gedrag en geduld met de moskeebezoekers. De moskee dankt Allaah dan ook voor zijn continue inzet en mooie lessen.

Tarek Hassan

Imam Tarek is afgestudeerd aan de universiteit van Medinah in Saoedi-Arabië en is vervolgens als docent meerdere jaren actief geweest binnen de universiteit van Medinah. Naast zijn kennis en ervaring spant hij zich in om onze ummah dichter bij Allaah en onze geliefde profeet (vzmh) te brengen. Zo is hij ook actief als leraar en geeft hij geregeld lezingen binnen de moskee. Naast zijn activiteiten voor moslims is Tarek ook bijzonder actief om niet-moslims te helpen met het beantwoorden van vragen over de islam en eventuele misconcepties over onze religie te verhelderen.

Schuiven naar boven